Update tentang Studio Jam & Music....

Posted by pekerja wayang / Category:

payne
Total posts: 95
Member since: March 2005

isu lame nih... isu baru xder ke raj? maktab pe cita? dgr recital dh upgrade, byk brg br masuk.





r A j
Total posts: 72
Member since: March 2007

hak ah...mktb ada upgrade drum set..itu informasi terbaru yg aku terima dr wan..amp x sure lg..tp rasanya gitar, gitar lama ah.. =p



kimiang
Total posts: 183
Member since: December 2005

hahah betul cakap raj tuh.. drum set tak la baru tp dah tukar
ala drumset PEARL dah menggantikan TAMA yang telah lama bertapak dalam studio tuh..hehehe.

Gitar stakat ni kene gne yg dulu punye, but the good news 4 music student, Jab Mz dapat 10 gtr klasikal ...so may be student pasni leh dapat [ngcualian beli gitar..hehehe..amacam ?? sonok x??

Studio juga mungkin akan dpat qbod baru brand KORG, ala yang KEY die tu ala2 PIANO punye...keras l;a.. tak macam qbod biase kan..

tu je la yg aku tau...ermmm n last skali sume amp dalam studio dah di update n di baiki..so harap2 sume pelanggan menggunakan dengan berhemah..ok...thank...


2 comments:

izrul said on February 18, 2009 at 4:46 PM  

bila bilik jam maktab buleh guna?..bilik jam mktb skrg ni mcm strict sgt pulak..kalau ada occasion baru buleh guna..tak best ah camtu..if bukak tiap2 hujung minggu kan senang..kalau bilik jam tu berbayar pun..bdk maktab still buleh bayar punya..

Tempayan Komuniti said on February 18, 2009 at 6:27 PM  

tu la pasal..yang takutnye klu byr langsung budak taknak bayar..
hahah nati aku wat pengumuman klu bilik tuh dah di bukak...g pon bilik tu tgh di hias..hehehe

Post a Comment

tulis la apa-apa pun..